Hotel Management deeltijd
Hotel Management School

Studieopbouw Hotel Management deeltijd

Tijdens de opleiding Hotelschool deeltijd ga je regelmatig aan de slag in kleinschalige leergroepen. In deze groepjes leer je samen door beroepsgerichte producten, handelingen en ideeën te ontwerpen. De resultaten toets je vervolgens aan de praktijk. Eens in de 2 weken kom je naar Leeuwarden voor een lesdag. Je krijgt een persoonlijke coach die je bij alle stappen in je studie begeleid. 

Afbeelding
sfeer-ba-hogere-hotelschool-vt-lwd.jpg

Flexibel studieprogramma 

Je start de studie deeltijd Hotelschool met een intake-assessment. Hierbij kijk je samen met jouw studiecoach naar wat je al kunt en hebt geleerd. Hiermee kan de route naar een diploma korter worden. Elk onderdeel van de deeltijd studie Hotel Management sluit je af met een beoordelingsmoment, waarbij je bewijst dat je het gevraagde niveau hebt bereikt. 

Je werkt in een elektronische leeromgeving, waarin je contact onderhoudt met je studiecoaches en je medestudenten. Daarnaast kun je op de lesdagen langskomen voor directe trainingen en feedback. We waarborgen een goede samenhang in het onderwijsprogramma van de deeltijdopleiding Hotel Management, we hebben een multidisciplinaire benadering.  

Deze onderwerpen komen aan bod: 

  • De basisprincipes van hopitality 

  • De gast 

  • Marketing 

  • Entrepreneurship 

  • Human Resources 

  • Internal Control 

  • Quality Control 

  • Changemanagement 

Thema's binnen de opleiding Hotel Management deeltijd

Voor en met jouw werkgever

Door onze op Work Based Learning gebaseerde werkmethode maak je van werken leren en andersom. Dat maakt de opleiding Hotel Management deeltijd zo boeiend voor beide partijen. Je werkgever profiteert van de door jou opgedane kennis en jouw gedegen aanpak van het praktijkvraagstuk. De ontmoeting met collega’s, binnen en buiten de hospitalitybranche, is hierbij bijzonder inspirerend. Bij deze Hotelschool deeltijdvariant bepaal je samen met je studiecoach hoe jij jouw werkplekontwikkeling vormgeeft. De bedrijfscoach is sparringpartner van de student. De competenties worden in het programma ontwikkeld door het behalen van de leeruitkomsten. De bedrijfscoach beoordeelt de leeruitkomst aan het einde van de periode. 

Studieduur

De opleiding hbo Hotel Management deeltijd is een flexibele studie. Je bepaalt je eigen studietraject afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden en wensen.  Breng je al relevante werkervaring of kennis mee, dan kun je sneller je diploma halen.

Het onderwijsconcept van de opleiding Hotel Management deeltijd

Design Based Education is het unieke onderwijsconcept van NHL Stenden. Zo ga je aan de slag met real-life vraagstukken, praktijkgericht onderzoek en innovatie. Zowel binnen als buiten de hogeschool werk je samen met de medestudenten, docenten en onderzoekers. Je leert door te doen en te reflecteren.

Lees meer over ons onderwijssysteem

Afbeelding
sfeer groningen 3

Proefcollege

Volg een proefcollege en krijg een beeld van de lesstof van de opleiding en maak direct kennis met docenten en studenten van de opleiding.

Afbeelding
070722_Stenden_Innovation

Hotel Management School

Deze opleiding is onderdeel van Hotel Management School Leeuwarden, wereldwijd de grootste en meest internationaal georiënteerde hotelschool van Europa. Als student van Hotel Management School word je constant uitgedaagd kennis te vergaren, talent te ontwikkelen en te anticiperen op een snel veranderende wereld. Ben jij er klaar om een ‘Game Changer’ in de hospitalitybranche te worden?

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Afbeelding
project-hogere-hotelschool-deeltijd.

Contactmoment met je bedrijfcoach

Als student heb je minimaal een keer per week (een uur) of eens per 2 weken (gedurende anderhalf uur) een gesprek met jouw bedrijfscoach over de voortgang van de te ontwikkelen leerdoelen, te bereiken leeruitkomsten, themaopdrachten, portfolio en reflecties op werksituaties. Als student rapporteer je hierover in je portfolio.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!