Afbeelding
ba-hogere-hotelschool-vt-lwd.jpg
Afbeelding
ba-hogere-hotelschool-vt-lwd.jpg

Hotel Management

Zit dienstverlening jou in het bloed? Kun je goed organiseren? Wil je een uitdagende en afwisselende baan waarbij je samenwerkt met mensen uit de hele wereld?

Andere varianten
Studieduur
4 jaar
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor of Arts

Dan is de opleiding Hotel Management (Hospitality Management) echt iets voor jou!

  • Je volgt deze studie aan Hotel Management School NHL Stenden
  • Je werkt aan actuele vraagstukken van bedrijven
  • Je kunt een deel van je opleiding doen in Zuid-Afrika, Thailand, Bali, Aruba of Italië 
  • Je werkt aan je management skills in een echt, commercieel hotel: het viersterren Notiz Hotel op de campus
  • Je woont niet op campus, maar waar jij wilt
  • Grotere kans op baan vanwege je 10 maanden eindstage
Afbeelding
ba-hogere-hotelschool-vt-lwd.jpg

Open Dag Hotel Management School Leeuwarden

Meerdere data, 09:30 - 15:00 uur

Aanmelden

Wat staat je te wachten?

Deze managementopleiding van Hotel Management School gaat over gastvrijheid, gastronomie, catering, evenementen, human resource, marketing, sales en financiën. Je neemt deel aan een internationale studie, dus de voertaal is Engels en je medestudenten komen uit alle hoeken van de wereld.

Je werkt vanaf het eerste jaar aan opdrachten van echte bedrijven. Dit doe je vaak in kleine groepen met begeleiding van docenten met relevante praktijkervaring. Je leert je (strategieën en ideeën) aanpassen en ontwikkelt vaardigheden als leidinggeven, samenwerken en presenteren.

Ook ga je in ons eigen viersterren hotel aan de slag om te ervaren hoe de praktijk werkt, maar waar je ook strategisch leert denken op managementniveau en onderzoek doet. Aan de ene kant krijg je theorie over bijvoorbeeld bedrijfsvoering en aan de andere kant mag je de heerlijkste wijnen proeven tijdens een wijnles. In het derde jaar kies jij zelf 2 minoren die bij jou passen die je in Leeuwarden of op een van de vestigingen in Thailand, Zuid-Afrika, China, Italië, op Bali of op Aruba kunt volgen. Studeren in het buitenland is een droom die velen al voor jou hebben waargemaakt!

Je eindigt de opleiding met een betaalde stage van 10 maanden, waardoor je kansen op een baan groot zijn en je vaak direct aan de slag kunt. We hebben afspraken met meer 600 bedrijven in Nederland en het buitenland die graag met jou willen werken!

Gamechangers

Veel jaargenoten kunnen en willen misschien wel hetzelfde als jij. Wij willen jou iets extra’s bieden en daarom hebben wij de gedachte van de ‘gamechangers’ omarmd. Gamechangers zegt iets over onze manier en over de studenten die bij ons afstuderen. Dit is uniek voor de Hotel Management School. Je krijgt extra waarde door de ‘gamechanger’ manier van denken en doen. Jij wordt opgeleid tot een hospitality professional met een stevig fundament waarmee je strategisch kunt anticiperen op verandering en een positieve bijdrage kunt leveren aan de wereld van morgen

Een wereld aan mogelijkheden

De hospitalitybranche heeft een internationaal karakter, je studie daarom ook. Een deel van de opleiding is dan ook in het buitenland te volgen. Zo studeer je en zie je tegelijkertijd meer van de wereld. Dit kan op één van de NHL Stenden campus sites in Thailand, Zuid-Afrika, China, Italië, op Bali of op Aruba. Dit is de zogeheten Grand Tour. Bijna de helft van de hotelschoolstudenten maakt gebruik van deze unieke mogelijkheid. Met de Grand Tour ontwikkel jij jezelf tot ‘wereldburger’. Stageplaatsen hebben we over de gehele wereld. Hotel Management School biedt onbegrensde mogelijkheden.

Lees meer over de internationale mogelijkheden bij de hotelschool 

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor of Arts
Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Engels
Studieduur
4 jaar
Afbeelding
Kosten
Afbeelding
ervaringsverhaal-twan-kortstra.jpg
“De sfeer is heel open: iedereen is gezellig, niemand vindt iets gek”
Afbeelding
ervaringsverhaal-twan-kortstra.jpg
Twan Kortstra
Student Hogere Hotelschool

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!