Integrale Veiligheidskunde deeltijd
Thorbecke Academie

Studieopbouw Integrale Veiligheidskunde deeltijd

Door de digitalisering heeft cybercrime een toevlucht genomen. Er ontstaan nieuwe netwerken maar ook nieuwe mogelijkheden om onveiligheid aan te pakken. Dit soort actuele thema’s komen in het hele opleidingsprogramma terug.

Afbeelding
sfeer-ba-intergrale-veiligheidskunde-dt-lwd.JPG

Onderwijscatalogus

De onderwijscatalogus bevat gedetailleerde informatie over de inhoud van deze opleiding. Zo kun je opleidingen vergelijken en weet je welke onderdelen aan bod komen.

Onderwijsconcept

Je leert veiligheidsproblemen te analyseren vanuit de hele veiligheidsketen en neemt daarbij verschillende perspectieven in bijvoorbeeld die van de burger, van de bestuurder of van een collega-veiligheidspartner. Daarnaast leert je ook om veiligheidsvraagstukken ontwerpgericht te benaderen. Bij ons onderwijsconcept Design Based Education hoort ook het experimenteren en het zoeken naar innovatieve oplossingen. De opleiding wordt verzorgd door professionals met ervaring uit de praktijk.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!