Pabo Summercourse

22 juni 2020 t/m 26 juni 2020

Wil je extra aandacht besteden aan de toelatingstoetsen die jij nog moet doen? Dan kun je de Summercourse volgen. Het gaat om de voorbereiding op de toelatingstoetsen Aardrijkskunde, Natuur & Techniek en Geschiedenis. Een week lang les, begeleid studeren en toetstraining. Zowel Havisten als MBO studenten kunnen deelnemen. Online vindt de Summercourse plaats in week 26 (22 juni t/m 26 juni 2020). Het maakt niet uit hoeveel vakken je kiest, de kosten hiervan bedragen 30 euro in totaal.

Update / wijziging data

De Pabo Summercourse zou aanvankelijk in week 27 fysiek plaatsvinden in Leeuwarden en Groningen. Vanwege de toelatingstoetsen die nu gepland staan in die (week 27), is er besloten om de Summercourse met een week te vervroegen naar week 26 (22 juni t/m 26 juni 15:30 – 19:15). Ook vindt de Summercourse niet meer fysiek op locatie plaats, maar online. Dus het maakt niet uit waar je vandaan komt, je kan het vanaf huis volgen.

Hoe ziet de Summercourse eruit?

De docenten van de Summercourse verzorgen een programma met korte instructiemomenten in combinatie met opdrachten en begeleiding op afstand. Het programma wordt vrijdag 19 juni gecommuniceerd met de aanmelders (wanneer de definitieve aanmeldingen bekend zijn). Er wordt een teams omgeving ingericht voor de Summercourse, waar de aanmelders voor uitgenodigd worden.

Aanmelden

Bij voldoende deelname gaat de cursus door.