Jouw toekomst na afronding van Leraar Economie deeltijd

Als je ervoor kiest om een lerarenopleiding Economie te volgen, kies je voor een interessante en afwisselende carrière. Elke dag in het onderwijs is anders. Je staat niet alleen voor de klas, maar bereidt ook lessen voor. Daarnaast denk je mee over de organisatie van het onderwijs, overleg je met je vakgroep en ben je actief buiten de school.

Afbeelding
noren-algemeen-23.jpg

Loopbaan

Na afronding van je opleiding beschik je over een bachelorgraad en een zogenoemde tweedegraads onderwijsbevoegdheid. Hiermee mag je lesgeven in het vmbo, in het mbo, in de volwasseneneducatie en de onderbouw van havo en vwo.

Dubbele bevoegdheid

Wil je niet één, maar twee bevoegdheden halen? Dan kan je deze opleiding combineren met een andere tweedegraads lerarenopleiding. Zo haal je een dubbele bevoegdheid en kan je in twee vakken lesgeven.

Doorstuderen?

Na het halen van je hbo diploma kan je doorstuderen voor een master-diploma. Bij NHL Stenden hogeschool hebben wij de volgende aansluitende opleidingen:

Daarnaast hebben wij een ruim aanbod van 66 post-hbo trainingen en cursussen op het gebied van onderwijs.

Afbeelding
Studiekeuze123

Studie in cijfers

Ontdek en vergelijk de opleiding Leraar Economie deeltijd op studiekeuze123.nl en kies je opleiding!

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!