logistiek

HBO-opleidingen Logistiek

Zoek jij een hbo-opleiding in de logistiek die je kunt combineren met jouw huidige werk? Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kies dan voor een duale logistieke opleiding van NHL Stenden Hogeschool. Bij deze flexibele opleidingen heb jij de regie over je eigen leertraject. Je ontwikkelt jezelf tot logistiek professional op een manier die bij jou past.

 • Flexibele opleidingen waarbij je leert door te doen in de praktijk.
 • Vierjarige hbo-bachelor of tweejarige praktijkgerichte associate degree.
 • Studeer voltijd of combineer werk en studie met onze flexibele deeltijdopleiding.

Kies jouw logistieke opleiding

 • Logistics Management, Bachelor, voltijd
  Ben jij een echt organisatietalent, kan je goed problemen oplossen en durf je knopen door te hakken? Leer je graag in de praktijk? Dan is de opleiding Logistics Management jouw studie!

 • Ad Logistiek en Economie (duaal)
  Werk je in de logistiek en zoek je een tweejarige opleiding die aansluit bij jouw werk? Kies dan voor de associate degree Logistiek en Economie.

 • Logistics Management (duaal)
  Zoek je een hbo-opleiding die je kunt combineren met jouw baan in de logistiek? Maak je ambities waar en kies voor de bachelor Logistics Management.

Ontdek onze voltijd studies

Zoek je een voltijd studie in de logistiek? Of een andere opleiding die aansluit bij jouw ambities? Bij NHL Stenden vind je de opleiding die bij jou past.

Meer over de Logistics Management (voltijd)   

Bekijk alle opleidingen van NHL Stenden

retail opleidingen

Ontdek NHL Stenden

Ben je benieuwd naar onze studies en wil je de sfeer proeven op onze nieuwe hogeschool? Kom dan naar een van onze evenementen en ervaar NHL Stenden.

Bekijk onze evenementen