Jouw toekomst na afronding van de Master Design Driven Innovation

Na de opleiding ben jij breed inzetbaar. Grote bedrijven, publieke instanties en lokale startups; overal is behoefte aan ontwerpers en innovators met een blik op de toekomst. Misschien wil je aan de slag in een sector die aansluit bij je vooropleiding. Of misschien neem jij jouw unieke expertise mee naar een ander type bedrijf.

Afbeelding
communicatie-vt-lwd-praktische-zaken.JPG

Loopbaan

  • Change agent is dé aanjager van betekenisvolle verandering binnen een (grote) organisatie.
  • Begeleider bij innovatieprocessen zorgt ervoor dat een innovatieproces binnen een organisatie succesvol verloopt.
  • Adviseur bij advies- of ontwerpbureaus helpt verschillende opdrachtgevers bij innovatietrajecten.
  • Ondernemer in de circulaire economie combineert innovatiekracht en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en zet een duurzame innovatie in de markt.
  • Intrapreneur is een ondernemer binnen een groot bedrijf, die met veel vrijheid nieuwe toekomstgerichte producten en diensten ontwikkelt.

De bovenstaande functies zijn voorbeelden van functies die zich in het bijzonder richten op innovatie. Maar er zijn talloze functies waar jouw innovatiekracht van meerwaarde is. Ook als je aan de slag gaat als consultant, marketeer of docent is wat jij leert tijdens de master van onschatbare waarde.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!