Polymer Engineering (Master) deeltijd

Jouw toekomst na afronding van de Master Polymer Engineering deeltijd

Met een Master Degree-diploma Polymer Engineering op zak heb je alles in huis voor een interessante carrière. Je bent gewild bij tal van grote bedrijven die de mogelijkheden van kunststoffen willen benutten, zoals DSM, Philips Consumer Lifestyle, Attero, Schoeller Arca, Dyka, Wavin, API, PEZY, Cumapol en Teijin Aramid.

Afbeelding
ba-leraar-scheikunde-vt-lwd

Loopbaan

Hoogwaardige kunststoffen zijn niet meer weg te denken uit onze hightech samenleving. Voor de verdere ontwikkeling ervan is specialistische kennis vereist. De industrie is daarom hard op zoek naar engineers en chemisch technologen die begrijpen hoe kunststoffen zich gedragen en die weten hoe het productieproces het beste ingericht kan worden.

Uitdagend vak

Als expert in de polymer engineering heb je een uitdagend en boeiend vak. Je ontwikkelt hoogwaardige, duurzame kunststoffen en onderzoekt het gedrag van kunststoffen in zeer grote productieomgevingen. Met jouw kennis van materialen en inzicht in het productieproces ben jij als geen ander in staat om productieprocessen te ontwerpen en in te richten en om een ketenaanpak te realiseren, een werkwijze waarbij alle betrokken organisaties optimaal samenwerken.

Beroepen

Je kunt verder willen ontwikkelen als:

  • onderzoeker
  • adviseur
  • procesontwerper
Afbeelding
Studiekeuze123

Studie in cijfers

Ontdek en vergelijk de Master Polymer Engineering op studiekeuze123.nl en kies je opleiding!

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!