Polymer Engineering (Master) deeltijd

Praktische zaken Master Polymer Engineering deeltijd

Bekijk hieronder welke eisen er komen kijken voor de toelating tot deze opleiding.

Afbeelding
sfeer-m-leraar-duits-dt-gron.jpg

Toelatingseisen

Hbo-bachelordiploma Applied Sciences of Engineering en een baan in de polymeerchemie of polymeer engineering. Of een vergelijkbare werkkring waarin deze expertisegebieden tot het werk behoren. Voldoe je niet aan de toelatingseisen, of ben je starter op de arbeidsmarkt en beschik je (nog) niet over een geschikte werkomgeving, neem dan contact met ons op om de toelatingsmogelijkheden te bespreken.

Nieuw: losse module of traineeship

De master bestaat uit drie onderdelen: Polymer Chemistry, Polymer Engineering en Polymer Design Engineering. De modules zijn ook als losse cursus te volgen. De master kun je ook volgen in combinatie met een traineeship of een Green PAC-onderzoek. Neem contact op via rudy.folkersma@nhlstenden.com of 0591 853 100 voor meer informatie.

Kosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld je betaalt hangt af van een aantal factoren, zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. Lees hier meer over de collegegelden en de hoogte daarvan.  

Instellingscollegegeld € 11.250,-
Losse modules € 5.840,-

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!