Praktische zaken Associate degree Sociaal Werk

Voor de opleiding Associate degree Sociaal Werk zijn verschillende vereisten nodig om toegelaten te worden tot deze opleiding. Deze toelatingseisen vind je hieronder.

Afbeelding
Ad Service Zorg & Welzijn

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de opleiding Ad Sociaal Werk heb je één van de volgende diploma’s nodig:

Voldoe je niet aan toelatingseisen?

Wanneer je niet aan de toelatingseisen voldoet, zijn er verschillende manieren waarop je mogelijk toch toegelaten kunt worden. Bijvoorbeeld via een toelatingstoets of een 21+ toelatingsonderzoek. Ontdek de mogelijkheden.

Vragen?

Heb je vragen neem dan contact op met Studentinfo via studentinfo@nhlstenden.com of bel/app 06 13 57 99 31. Bereikbaar op werkdagen van 9.30 tot 16.30 uur. 

Lesdagen per locatie

De opleiding wordt op onze locatie in Emmen en Leeuwarden aangeboden. De lesdagen op locatie Emmen zijn woensdag en donderdag. De lesdagen op locatie Leeuwarden zijn op dinsdag en woensdag.

Kosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld je betaalt hangt af van een aantal factoren, zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. Lees hier meer over de collegegelden en de hoogte daarvan.  

Wettelijk collegegeld 2023/2024 € 2.314
Instellingscollegegeld 2023/2024 € 4.060
Wettelijk collegegeld 2024/2025 € 2.530
Instellingscollegegeld 2024/2025 € 4.440

Afbeelding
meisje met telefoon

Virtual Tour

Beleef onze campus in Leeuwarden of Emmen.

Check onze virtual tour.


 

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!