Afbeelding
student
Afbeelding
student

Verpleegkunde

Je bent geïnteresseerd in gezondheid en verpleegkundige zorg, bent empathisch en hebt oprechte aandacht voor anderen. Lees dan gauw verder.

Andere varianten
Studieduur
4 jaar
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Diploma
Bachelor

Je zorgt graag voor mensen en je staat altijd klaar voor anderen. Je bent meelevend en staat stevig in je schoenen. Herken jij je hierin en denk je het veelzijdige beroep van verpleegkundige aan te kunnen? Dan is de hbo-opleiding Verpleegkunde iets voor jou.

  • Je wordt opgeleid tot allround verpleegkundige, die snel kan schakelen als de situatie daarom vraagt.
  • Je werkt met cases vanuit het werkveld. Bekijk het project Verpleegkracht, over onze initiatieven en inzet tijdens Corona.
  • Je kunt na je afstuderen direct aan de slag door alle praktijkervaring die je tijdens de opleiding opdoet en deze opleiding geeft jou een grote kans op een baan.
  • Naast ziekenhuiszorg, psychiatrische zorg, gehandicaptenzorg en jeugdgezondheidszorg kun je bij ons kiezen voor zorg in de wijk. Nu mensen langer thuis blijven wonen, verplaatst de zorg zich van het verpleeg- en verzorgingshuis naar de woonkamer. Zorg in de wijk is daardoor een aantrekkelijke nieuwe markt voor ambitieuze verpleegkundigen die nog dichter bij hun patiënt willen staan.

 

Afbeelding
student-associations-hall-group

Open Dag

12 november 2022, 10.00 - 16.00 uur

Open Dag

Wat staat je te wachten?

Met de NHL Stenden-opleiding Verpleegkunde word je opgeleid tot allround verpleegkundige met kennis van zaken, praktische skills én gevoel voor mensen. Verpleegkunde is een vak waarbij je werkt met je hoofd, handen en hart. We besteden daarom veel aandacht aan de ontwikkeling van jou als persoon en aan je kennis, houding en vaardigheden. 

Studiekenmerken

Diploma
Bachelor
Start in
september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Nederlands
Studieduur
4 jaar
Afbeelding
Kosten

Andere varianten

Afbeelding
Pien
“Mijn wens is dat mensen met een handicap zo gezond en leuk mogelijk leven”
Afbeelding
Pien
Pien van de Merbel
studenten Verpleegkunde

Is dit de opleiding die je zoekt?

Ben je er van overtuigd dat deze opleiding bij je past? Schrijf je dan direct in, of kies een van de overige opties als vervolgstap!