Uniform en pasdagen

Tijdens je studie aan de Hotel Management School doe je tijdens je praktijk waardevolle werkervaring op in het Notiz Hotel. Notiz Hotel is een echt commercieel hotel en heeft een zeer goede reputatie opgebouwd, o.a. vanwege de toepassing van Dutch cuisine en het hoge niveau van persoonlijke service.

Tijdens je studie ben je werkzaam op verschillende afdelingen van Notiz Hotel, waaronder de front office, housekeeping, restaurants, catering, kantines, keukens en evenementen. Om een professionele uitstraling voor onze gasten te garanderen, dragen we allemaal uniformen en hanteren we strenge verzorgingsnormen. Studenten hebben ook een net pak nodig voor bijvoorbeeld gastcolleges, bedrijfsbezoeken, eventueel tijdens uw stage en andere externe activiteiten waarbij je de Hotel Management School vertegenwoordigt.

Voordat je begint met je studie Hotel Management, organiseert Notiz Hotel pasdagen met onze kleermaker: By Rockland.

Op de 'Pick up dagen' haal je vervolgens je aangemeten kleding op. Let op, de eerder vermelde datum van de deze Pick up dag is gewijzigd! Je kunt je kleding ophalen op: 

Pick up day op donderdag 2 september 2021:  Meld je hier aan!

Indien je een eigen pak en/of keukenkleding mee wil nemen, dienen deze aan verschillende normen te voldoen, om een correcte en professionele uitstraling binnen Notiz Hotel en in representatieve functies van de Hotel Management School te waarborgen.

Deze eisen zijn hier beschikbaar. 

Het complete pakket dat onze kledingleverancier aanbiedt, bevat

Het totale pakket is € 700,- inclusief BTW en bevat een driejarige service voor maatwerk. Kijk hier. Betaling dient te geschieden op uw pasdag, door Tikkie. Contant geld wordt helaas niet geaccepteerd. Let op: controleer bij je bank of je dit bedrag volledig kunt pinnen, Nederlandse banken (studentenrekeningen) hebben een limiet van € 500,-. Je kunt dit wijzigen via "internetbankieren" of door te bellen met je bank.

Wij bieden een specifiek kledingpakket aan voor verschillende onderwijsstromen binnen Stenden Hotel Management School (MHS, Grand Tour, AD). Als u alleen in jaar 3 voor 1 module praktijk loopt, is het uniform niet verplicht. Alle andere studenten dienen zich te houden aan de door Notiz Hotel vereiste normen.

Studenten die al in het bezit zijn van een keukenuniform en messenset, die voldoen aan de vereiste normen, kunnen dit dragen tijdens het praktijklopen zolang het logo van vooropleiding/werkgever niet zichtbaar is. Voor het pak gelden dezelfde eisen.

De pasdagen vinden plaats op NHL Stenden, Rengerslaan 8 Leeuwarden. De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (lijn 612).

Voor verdere vragen over het uniform en de pasdagen kun je contact met ons opnemen via: suits@stendenhotel.com.