Uniform en pasdagen

Tijdens je studie aan Hotel Management School Leeuwarden doe je tijdens je praktijk waardevolle ervaring op in Notiz Hotel. Notiz Hotel is een echt commercieel hotel en heeft een zeer goede reputatie opgebouwd, o.a. de kwaliteit van het restaurant Wannee en het hoge niveau van persoonlijke service.

Tijdens je studie ben je werkzaam op verschillende afdelingen van Notiz Hotel, waaronder de front office, housekeeping, restaurants, catering, kantines, keukens en evenementen. Om een professionele uitstraling voor onze gasten te garanderen, dragen alle studenten hetzelfde uniform/pak en hanteren we een aantal verzorgingsnormen. Studenten hebben ook een net pak nodig voor bijvoorbeeld gastcolleges, bedrijfsbezoeken, eventueel tijdens uw stage en andere externe activiteiten waarbij je de Hotel Management School vertegenwoordigt. Je kunt dan ook het uniform van school dragen.

Aanmelden Pasdag 

Op de ‘Pasdagen’ worden je maten gemeten voor dit pak.

Voor de september 2024 intake zijn er twee pasdagen in Leeuwarden:
* woensdag 26 juni 2024
* woensdag 10 juli 2024, meld je hiervoor aan via deze registratielink
* vrijdag 30 augustus 2024, meld je hiervoor aan via deze registratielink

Voor de september 2024 intake is er een pasdag in Emmen:
* donderdag 27 juni 2024

Ben op een pasdag geweest, dan haal je op de 'Pick up dag' in de StudieStartWeek je kleding op. Deze datum volgt. 


Kledingpakket

Indien je een eigen pak en/of keukenkleding mee wilt nemen, dienen deze aan verschillende normen te voldoen, om een correcte en professionele uitstraling binnen Notiz Hotel en in representatieve functies van de Hotel Management School te waarborgen.

Deze eisen zijn hier beschikbaar. 

Het complete pakket dat onze kledingleverancier aanbiedt, bevat

Het totale pakket is € 770,- inclusief BTW en bevat een driejarige service voor maatwerk. Betaling dient te geschieden op uw pasdag, door Tikkie. Contant geld wordt helaas niet geaccepteerd. Let op: controleer bij je bank of je dit bedrag volledig kunt pinnen, Nederlandse banken (studentenrekeningen) hebben een limiet van € 500,-. Je kunt dit wijzigen via "internetbankieren" of door te bellen met je bank.

Wij bieden een specifiek kledingpakket aan voor verschillende onderwijsstromen binnen de Hotel Management School (MOH/MHO, Grand Tour, Ad). Als je alleen in jaar 3 voor 1 module praktijk loopt, is het uniform niet verplicht. Alle andere studenten dienen zich te houden aan de door Notiz Hotel vereiste normen.

Studenten die al in het bezit zijn van een keukenuniform en messenset, die voldoen aan de vereiste normen, kunnen dit dragen tijdens het praktijklopen zolang het logo van vooropleiding/werkgever niet zichtbaar is. Voor het pak gelden dezelfde eisen.

De pasdagen vinden plaats op NHL Stenden, Rengerslaan 8 Leeuwarden. De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (lijn 612).

Voor verdere vragen over het uniform en de pasdagen kun je contact met ons opnemen via: suits.nhg@nhlstenden.com.