economie-en-management-header

Economische opleidingen

Ben je op zoek naar een managementopleiding? Zoek jij een economische studie op hbo-niveau? Ben je ondernemend, creatief en heb je commercieel inzicht? Dan is een economie- of managementstudie van NHL Stenden de plek waar je jouw talenten verder ontwikkelt. Bij ons leer je door te doen; theorie die je krijgt pas je vaak direct toe in de praktijk. Zo ben jij straks klaar om het verschil te maken in het werkveld; of dat nou binnen een grote multinational is of als zelfstandig ondernemer.

  • Je werkt veel voor echte organisaties en bedrijven.
  • Je hebt veel mogelijkheden om in het buitenland ervaring op te doen.
  • Je kijkt over de grenzen van je eigen opleiding heen en leert wat jij nodig hebt.

Bekijk onze opleidingen Economie en Management

Hieronder vind je een overzicht van al onze opleidingen binnen het interessegebied economie en management. Klik op een opleiding voor meer informatie.

economie-en-management

Hbo-opleidingen economie en management

Kun jij goed problemen oplossen en durf je als het nodig is je verantwoordelijkheid te nemen? Of ben je meer onderzoekend en houd je van analyseren en (be)rekenen? Dan is NHL Stenden de hogeschool waar je je verder ontwikkelt en nieuwe talenten ontdekt. Of je nu leidinggevende wilt worden of controller, zelfstandig ondernemer of marketeer; je vindt bij ons de hbo-studie die je voorbereidt op jouw droombaan.