ict opleidingen

ICT opleidingen

Ben je op zoek naar een ICT opleiding op hbo-niveau? Wil je jouw passie voor computers en andere digitale technieken tot uiting brengen? Wil je software tot in detail begrijpen en mensen verbluffen met jouw doordachte oplossingen? Of je nu een passie hebt voor de zachte kant van de ICT of juist diep de digitale code in wilt duiken, bij NHL Stenden vind je de ICT opleiding die bij je past.

  • Je werkt vanaf het eerste jaar voor echte bedrijven.
  • Je hebt na je studie grote kans op een baan in jouw vakgebied.
  • Je wordt opgeleid tot ICT-professional van de toekomst.

Bekijk onze ICT studies

Hieronder vind je een overzicht van al onze opleidingen binnen het interessegebied ICT. Klik op een opleiding voor meer informatie.

ICT opleidingen

Een toekomst in de ICT

Met een hbo-opleiding in de ICT bereid jij jezelf voor op een toekomst die ieder jaar weer digitaler wordt. Computers worden steeds slimmer, maar jij wordt die professional die daarboven staat en digitale uitdagingen met beide handen aangrijpt. Je hebt bij ons keuze uit vierjarige bachelors of praktijkgerichte tweejarige associate degrees. En ben je na jouw opleiding nog niet uitgeleerd? Er zijn voldoende doorstroommogelijkheden. Met de master Serious Gaming leer je bijvoorbeeld jouw passie voor games en techniek te combineren!