media-en-communicatie

Media en Communicatie opleidingen

Zoek jij een opleiding binnen de media of communicatie? Een studie die jou voorbereidt op the real deal voor of achter de schermen? Dan is NHL Stenden de plek waar jij je ontpopt tot expert in de media- en communicatiebranche. Volg een hbo-opleiding, leer door te doen met een associate degree of verdiep je kennis met een master. Jouw nieuwsgierigheid en creativiteit vormen samen met onze kennis en state of the art faciliteiten de perfecte mix voor een vliegende start van jouw carrière.

  • Je leert alles over de nieuwste trends en innovaties in het werkveld
  • Je werkt voor echte opdrachtgevers uit de praktijk
  • Je hebt door al je ervaring alvast een streepje voor op de concurrentie
  • Je doet real-life opdrachten deels in kleine studententeams
  • Je werkt intensief samen met vakkundige docenten en enthousiaste opdrachtgevers

Bekijk alle opleidingen media en communicatie

Hieronder vind je een overzicht van al onze opleidingen binnen het interessegebied media en communicatie. Klik op een opleiding voor meer informatie.

media-en-communicatie

Hbo-opleidingen media en communicatie

Ben jij nieuwsgierig, creatief en volg je de laatste trends op media- en communicatiegebied? Wil jij je boodschap verspreiden op een verrassende wijze, waarmee je jouw doelgroep echt raakt? Dan is een media en communicatie opleiding jou op het lijf geschreven. Je werkt vanaf het eerste jaar aan opdrachten van echte werkgevers. Daardoor doe je ervaring op in het werkveld, die je later uitstekend van pas komt wanneer je zelf aan de slag gaat. Of je nu gaat werken bij een creatieve start-up, een toonaangevend bureau of mediabedrijf of voor je zelf begint; jij hebt alle skills in huis om het verschil te maken.