techniek-header

Technische opleidingen

Zoek jij een technische hbo-opleiding? Of wil je later werken in een laboratorium? Zie jij altijd hoe dingen beter kunnen en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan is een techniekopleiding van NHL Stenden iets voor jou! Of je nu met grote machines, wiskundige formules, elektrische systemen of chemische stofjes wilt werken; een studie van ons is jouw startpunt voor een toffe carrière in de techniek. Je leert ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren. En wie weet kom jij wel met een technische uitvinding, die de wereld op zijn kop zet!

  • Je doet vanaf jaar één opdrachten voor echte opdrachtgevers.
  • Je hebt na afloop van je studie grote kans op een baan in de techniek.
  • Je leert hoe je jouw talenten inzet om bedrijven én mensen te helpen.

Bekijk onze Techniek studies

Hieronder vind je een overzicht van al onze opleidingen binnen het interessegebied techniek. Klik op een opleiding voor meer informatie.

techniek-content-panel

Studies die jou voorbereiden op een baan in de techniek

Theorie is belangrijk, maar het gebeurt in de praktijk. Door te doen leer jij straks hoe het is om in de technieksector te werken. Je krijgt veel praktijkopdrachten van bedrijven, maar werkt ook samen met andere studenten en opleidingen. Je leert hier het belang van innovatie en duurzaamheid; thema’s die steeds meer aandacht krijgen in de technische sector.