zorg-en-welzijn

Zorg en Welzijn opleidingen

Zoek jij een hbo-opleiding in zorg en welzijn? Een studie waarin je jouw passie voor de kwaliteit van leven van andere mensen kwijt kunt? En wil jij je ontwikkelen tot dé zorg- of welzijnsprofessional van morgen? Kies dan voor een hbo-studie van NHL Stenden. Kies uit onze bachelors Pedagogiek, Social Work, Verpleegkunde en Creatieve Therapie of een aanvullende masteropleiding.

  • Je leert door te doen in praktijk.
  • Je wordt opgeleid tot zorg- en welzijnsprofessional van de toekomst.
  • Je daagt jezelf uit om over de grenzen van je opleiding heen te kijken.

Ook als je zoekt naar een zorgopleiding voor volwassenen ben je bij ons aan het juiste adres. Volg een van onze bacheloropleidingen verkort of deeltijd of verbreed jouw kennis met een masterstudie Social Work of Digitale Innovatie in Zorg en Welzijn.

Bekijk onze Zorg en Welzijn studies

Hieronder vind je een overzicht van al onze opleidingen binnen het interessegebied Zorg en Welzijn. Klik op een opleiding voor meer informatie.

zorg-en-welzijn

Praktijkgericht met oog op de toekomst

Werk jij straks in de zorg- of welzijnssector? Dan kom je in een werkveld terecht die vaak verandert, bijvoorbeeld door nieuwe regels van de overheid. Of door nieuwe technologische mogelijkheden, zoals het inzetten van virtual reality. Om jou hierop voor te bereiden, leer je bij ons door te doen. Vroeg in jouw opleiding ga je aan de slag in de praktijk. Je past de theorie die je leert direct toe in de praktijk en ervaart zelf hoe de zorg- en welzijnssector van Nederland ieder jaar weer anders is.