Bacheloropleidingen Economie en Maatschappij

Ben jij ondernemend ingesteld, kun je goed organiseren en ben je niet bang voor een flinke rekensom? Dan is het profiel Economie en Maatschappij jou op het lijf geschreven. Of het nu gaat om kleine winkels of grote multinationals; jij wilt het fijne ervan weten.

Een havo- of vwo-diploma met het profiel Economie en Maatschappij biedt je veel verschillende mogelijkheden om door te stromen naar een vervolgstudie bij NHL Stenden. Sommige van onze opleidingen sluiten aan bij wat je al heb geleerd. Andere opleidingen zijn een nieuwe uitdaging, waarvoor je op de middelbare school een goede basis hebt gelegd.

Veel gekozen opleidingen bij profiel Economie en Maatschappij

Op de middelbare school heb je al veel geleerd over commercie en management. Veel scholieren kiezen daarom voor een vervolgstudie waarbij je deze vaardigheden verder ontwikkelt.

Alle bacheloropleidingen voor profiel Economie en Maatschappij

Jij werkt het liefst gestructureerd en weet moeilijke onderwerpen te doorgronden. Het profiel Economie en Maatschappij (havo of vwo) biedt je daarom een goede basis voor een groot aantal opleidingen die niet direct met economie of management te maken hebben. 

Met een havo- of vwo-diploma met het profiel E&M voldoe je aan de toelatingseisen van onderstaande bacheloropleidingen.

Bekijk hier al onze bacheloropleidingen