Bacheloropleidingen Natuur en Techniek

Ben jij nieuwsgierig naar de natuurwetten? Zie je jezelf later in een laboratorium complexe onderzoeken doen? Of houd je gewoon van cijfers en formules, het liefst ook nog digitaal? Dan past het profiel Natuur en Techniek perfect bij jou.

Een havo- of vwo-diploma met het profiel Natuur en Techniek biedt je veel verschillende mogelijkheden om door te stromen naar een vervolgstudie bij NHL Stenden Hogeschool. Sommige van onze opleidingen sluiten aan bij wat je al hebt geleerd. Andere opleidingen zijn een nieuwe uitdaging, waarvoor je op de middelbare school een stevige basis hebt gelegd.

Veel gekozen opleidingen bij profiel Natuur en Techniek

Een opleiding in de exacte wetenschappen ligt voor de hand wanneer je het profiel Natuur en Techniek kiest. Veel leerlingen kiezen een studie waar je soortgelijke vakken krijgt of met technische onderwerpen aan de slag gaat. Veel gekozen opleidingen zijn:

Alle bacheloropleidingen voor profiel Natuur en Techniek

Met jouw technisch inzicht en praktische aanpak weet jij wel raad met complexe situaties. Het profiel Natuur en Techniek (havo of vwo) is daarom een goede basis voor een groot aantal opleidingen die minder exact van aard zijn. 

Met een havo- of vwo-diploma met het profiel N&T voldoe je aan de toelatingseisen van onderstaande bacheloropleidingen.

Bekijk hier al onze bacheloropleidingen

Onderwerpen voor jouw profielwerkstuk Natuur en Techniek

Ben je op zoek naar een onderwerp voor jouw profielwerkstuk (PWS)? NHL Stenden heeft een aantal interessante ideeën voor je klaarliggen. Al onze ideeën sluiten aan bij een opleiding die je bij ons kunt volgen. Bovendien hebben we ook al een aantal suggesties voor onderzoeksvragen. Zo gebruik je jouw PWS om je zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw vervolgstudie! Bekijk nu de onderwerpen.