Start studiejaar medewerkers

Informatie start studiejaar – medewerkers

Via deze pagina word je geïnformeerd over de laatste stand van zaken rond de start van het nieuwe studiejaar en de ontwikkelingen binnen de academie Gezondheidszorg.

STARTPAGINA

We willen graag dat alle medewerkers van NHL Stenden met dezelfde systemen kunnen werken. Zo ver zijn we achter de schermen helaas nog niet helemaal. We willen dat jij daar zo min mogelijk last van hebt, daarom hebben we een startpagina gemaakt waar je een makkelijke ingang hebt naar bv. roosters, studentinformatiesysteem (via Progress) en intranet. Deze startpagina vind je hier: start.nhlstenden.com.

VERHUIZING

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

MULTIFUNCTIONELE KAART (MFK)

Als medewerker maak je op dit moment nog gebruik een NHL- en/of een Stenden-kaart. We hadden je met ingang van het nieuwe studiejaar graag van een nieuwe NHL Stenden-kaart voorzien, maar helaas is dit technisch niet haalbaar. Voorlopig kun je gebruik blijven maken van je huidige MFK. We doen ons best om alle oud-Stenden medewerkers die verhuizen naar Rengerslaan 10 wél te voorzien van een nieuwe NHL Stendenpas. Hierover ontvang je eind augustus meer informatie.

DIGICOACH

Heb je vragen over ICT aangelegenheden? Vanaf de start van het studiejaar hebben we extra hulp geregeld:

• In de Digicoach, vind je antwoorden op je vragen. Of je kunt je vraag rechtstreeks via de app stellen aan het Serviceplein. De app is zowel in het Nederlands als in het Engels. Je kunt de Digicoach app vanaf eind juli downloaden via de APP store van Apple en/of Google Playstore voor Android toestellen.

• In de eerste twee weken lopen er ook medewerkers rond op alle Nederlandse vestigingen om je te helpen bij problemen met je account, computer, printerinstellingen etc. Je herkent ze aan hun witte petjes.

• Natuurlijk is ook het Serviceplein goed bezet, je kunt ze bereiken via 058-2512552.

Vanaf september kunnen studenten en docenten de tot dan toe behaalde resultaten en het studieplan/pakket van de individuele student raadplegen via ProgRESS WWW. Het programma Educator (nu in gebruik bij voormalig NHL) is dan afgesloten.

Invoeren van resultaten
Voormalig Stenden docenten: je kunt de cijfers van de laatste herkansing, vanaf september, in het nieuwe ‘ProgRESS WWW NHL Stenden’ invoeren. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Back Office Progress.

Voormalig NHL docenten: het is belangrijk dat je alle behaalde resultaten zo snel mogelijk maar uiterlijk vóór 1 augustus in Educator invoert. Na 1 augustus kan er niet meer gewijzigd worden in Educator.

Om het studiejaar 2017/ 2018 goed af te sluiten voor de student is het nodig dat de resultaten van de laatste herkansingsweek eind augustus, in september in Progress worden ingevoerd. Geef je de resultaten van de laatste herkansing door aan het Onderwijs Service Bureau van jouw opleiding? Zij voeren dan de cijfers van de herkansing voor je in.

Voormalig NHL docenten krijgen in september en/of oktober een korte uitleg ‘on the job’ over het invoeren van cijfers in ProgRESS WWW.  Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met het contactpersoon Onderwijslogistiek & Studentzaken van jouw opleiding.

We zijn erg blij om aan te kondigen dat we met succes de migratie van de twee Blackboard omgevingen van NHL en Stenden hebben afgerond.

Je kunt nu inloggen op: https://blackboard.nhlstenden.com

Je ziet daar drie inlogknoppen staan. Gebruik de inlogknop die past bij jouw account. De NHL-Stenden inlogknop is vooralsnog alleen voor de nieuwe lichting studenten die starten in september 2018. Gebruikersnaam en wachtwoord zijn (uiteraard) hetzelfde gebleven.

Op de inlogpagina én op je “My Study” tab vind je links naar quick reference guides om je op weg te helpen.

VRAGEN?

Heb je na het doornemen van deze pagina nog andere vragen?

  • ICT: 058-251 20 82
  • HRM: 058-251 (volgt)
  • Academie: (volgt)