Duplicaat van Laat je rondleiden op NHL Stenden

Een studiekeuze maken zonder de hogeschool van binnen te bekijken is knap lastig. Daarom willen we jou de kans geven om onze hogeschool te ontdekken tijdens een van onze guided tours. Maar veiligheid voorop: de rondleidingen worden coronaproof gehouden in kleine groepjes. Je kunt kiezen uit een guided tour gericht op jouw interessegebied of een algemene tour. De rondleidingen duren een uur.

Bekijk onze locaties!

Wil je een indruk krijgen van onze hogeschool? Reserveer dan een plek voor de rondleiding!

Je ziet alle hotspots van de gebouwen, weet na de tour waar je straks die lekkere koffie kunt scoren én waar je moet zijn voor de beste tosti’s. En je kunt al je vragen stellen aan jouw guide: een student.

Ook krijg je tips voor studieplekken en weet je na afloop waar de informatiebalie is. Superhandig als je bijvoorbeeld je pas kwijt bent, wilt weten hoe je moet printen of informatie over studeren in het buitenland wilt. Reserveren voor een rondleiding is verplicht.

serviceplein-faciliteiten-studenten-camera

Rondleiding op interessegebied

Kies je voor een rondleiding op interessegebied, bijvoorbeeld in de richting van Zorg & Welzijn of Economie & Management, dan vertellen we je alles over de plekken waar je gaat studeren. Zodat je weet op welke mooie studieplekken je kunt werken en waar je terecht kunt voor al je vragen. Ook vertellen we je over de belangrijkste verschillen van de opleidingen binnen je interessegebied. Wat kun je later met deze opleidingen worden? Deze rondleidingen worden aangeboden op de locaties waar voor meerdere interessegebieden onderwijs aangeboden wordt.

kantine

Algemene rondleiding

Wil je een indruk krijgen van de hele school? Reserveer dan een plek voor de algemene rondleiding. Hier laten we alle hotspots zien van de gebouwen zodat je weet waar je straks die lekker koffie kunt scoren én waar je moet zijn voor de beste tosti’s. Ook geven we tips voor studieplekken en nemen we je mee langs handige locaties, zoals de informatiebalie. Superhandig als je bijvoorbeeld je pas kwijt bent, wilt weten hoe je moet printen of informatie over studeren in het buitenland wilt. Deze rondleidingen worden voor alle onderstaande locaties aangeboden.

hall-students-r8-building

Deelname

Alle rondleidingen geven we op verantwoorde wijze, waarbij we de algemeen geldende voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Belangrijkste regels zijn. Niet fit? Dan blijf je thuis. Binnen en buiten houden we zoveel mogelijk afstand van minimaal 1,5 meter. Je hebt het vast al eens vaker gehoord maar was regelmatig je handen! Ook dragen we tijdens de rondleidingen allemaal een mondkapje. Volg tijdens de rondleiding de aanwijzingen op van onze begeleider(s), zo maken we er voor iedereen een leuke én veilige tour van.

Enthousiast? Reserveren voor een rondleiding is verplicht. Neem de bevestiging, die je na aanmelding in je mail krijgt, mee. Dit is je toegangsbewijs voor die specifieke tijd en locatie. Per persoon kan er maximaal één ouder mee.

Kom jij langs om NHL Stenden Hogeschool te ontdekken?

Aanmelden

Kies hieronder voor de deelnemende locaties en kies de locatie van je keuze. Voor Leeuwarden bieden we een algemene en rondleidingen op interessegebied aan. Voor de andere locaties laten we je alle belangrijke plekken van die locatie zien.