ECNO

Groningen (Zernikepark)

NHL Stenden Hogeschool verzorgt in Groningen de master Pedagogiek, eerstegraads lerarenopleidingen (master en deeltijd) en een deel van de tweedegraads lerarenopleidingen (bachelor, voltijd en deeltijd). Ook verzorgen we vanuit deze locatie (incompany) opleidingen, begeleiding en advies voor het onderwijs in Noord-Nederland. Kijk voor meer informatie op www.ecno.nl

Adres

Zernikepark 10 (vanaf 27 augustus 2018: Eemsgolaan 17, 9727 DW Groningen)
9747 AN Groningen
058 251 2200 (receptie, geen informatie over opleidingen)
receptie.groningen@nhl.nl

Kom je met de auto?

Neem een afslag op de ring richting het Zernikecomplex. Rij over de Zernikelaan totdat je linksaf moet slaan naar Blauwborgje. Aan het eind van deze straat ga je met de weg mee naar rechts, je hebt nu aan je linkerhand het sportcomplex. Deze weg volg je en sla bij de 2e weg (dus niet parkeerplaats) rechtsaf, de Mudden. Je steekt de kruising over, deze straat is het Zernikepark. NHL Stenden Hogeschool bevindt zich dan aan je rechterhand naast het HNK (Het Nieuwe Kantoor). Je vindt het ECNO op de tweede etage.

Openbaar vervoer

Je kunt vanaf Groningen CS de volgende buslijnen nemen: stadsbus 1 of 15, halte P+ R Zernike. Een andere optie wanneer je vanuit Leeuwarden reist, is door de stoptrein Leeuwarden-Groningen te nemen en dan uit te stappen op station Zuidhorn. Daar kun je Citybus 1 nemen, halte P+R Zernike.