Gebouw Qatar

Qatar

Wil je wat van de wereld en andere culturen zien? Dan zal studeren op Qatar, een schiereiland in de Perzische Golf, je zeker bevallen. Alles over de geschiedenis en cultuur van het land kom je te weten in het indrukwekkende nationaal museum. Ook op toeristisch gebied is op Qatar veel te beleven, zoals strand, watersport, moderne shopping malls en traditionele souqs.

Opleidingen en minors

International Business

Lijkt een carrière in de internationale business jou wat? Zie jij jezelf graag in de rol van de creatieve vernieuwer, de effectieve communicator, de zelfverzekerde projectmanager, beslisser en empatisch leider? Dan is de vierjarige bacheloropleiding International Business jouw studie!

Tourism Management

Wil jij aan de slag in de internationale toeristenindustrie? En ben je ondernemend? Dan is de vierjarige bacheloropleiding Tourism Management jouw studie!

International Hospitality Management

Hou je van afwisseling en kan je onder grote druk het hoofd koel houden? Vind je het leuk om met mensen uit alle hoeken van de wereld in contact te komen? Dan is de vierjarige bacheloropleiding International Hospitality Management jouw studie!

Minors

  • Event Management 1 and 2
  • Change and Innovation
  • International HRM
  • International Destination Branding
  • Heritage Management