Afbeelding
Header minormarkt
Afbeelding
Header minormarkt
Start in
februari & september
Ec
30 ECTS
Locatie
Leeuwarden

Wil je leren hoe je een adembenemend kunst- en geluidsevenement vormgeeft? Ben je geïnteresseerd in wat een interactieve video laat werken? Wil je de elementen onderzoeken die het succes van een podcast bepalen? Wil je weten hoe Mozart zijn “composers block" overwon? En ben je bereid dit alles te leren in een volledig Engelstalige omgeving? Dan is deze minor wellicht precies wat je zoekt. 

Inhoud van de minor

Samen met getalenteerde medestudenten werk je aan een perfecte integratie van design en audio om bijvoorbeeld een kunstwerk te maken dat geschikt is om te laten zien op tentoonstellingen, evenementen, in het echt of op internet. 

Je moet al wel een aantal (basis) vaardigheden hebben op het gebied van visueel en/of geluidsontwerp. En natuurlijk veel creatief talent hebben. En, misschien wel het allerbelangrijkste, de wil en het enthousiasme om alle problemen en valkuilen te overwinnen waarmee een creatieve kunstenaar te maken heeft.

Opzet van de minor

Als deze beschrijving bij je past, leer je het volgende: * Hoe je creativiteit een boost kunt geven * Hoe samen te werken in een groep bestaande uit visuele ontwerp- en geluidsspecialisten * Hoe je geluid en beeld samenvoegt tot een eindproduct dat meer is dan de som van de samenstellende delen. Meer specifiek kun je werken aan: Componeren, opnemen, produceren, mixen, bewerken, masteren en/of storyboarding, scriptschrijven, filmen, etc. Stel je voor hoe leuk het is om de kneepjes van een vak te leren dat al de meest creatieve talenten gebruikt en al je eigen artistieke vaardigheden in een oogverblindende productie steekt die je portfolio een eindeloze boost zal geven. 

Studiekenmerken

Start in
februari & september
Locatie
Leeuwarden
Taal
Engels
EC's
30 ECTS
Type minor
Voor specifieke hbo-opleiding(en)

Vragen?

Heb je vragen over deze minor? Stel ze via het online formulier.

Stel je vraag

Sustainable Development Goals

Deze minor draagt bij aan...