Infoavond Werken & Studeren

Heb je ambities om meer te halen uit je carrière, of juist om te kiezen voor een carrièreswitch? En heb je daarvoor een deeltijd of duale studie nodig? Twijfel je of je werk en privé met een studie kunt combineren? Bezoek dan de Infoavond Werken & Studeren* en ontdek het brede aanbod aan hbo-opleidingen, cursussen en leergangen. Op elk niveau; van associate-, bachelor-tot master degree, lang of kort studeren. Alles kan. Hak de knoop door en start vol energie aan een nieuwe uitdaging!

*Afhankelijk van de situatie rondom Corona vindt dit event fysiek of online plaats.

Wat kan je verwachten?

Maak kennis met docenten en studenten. Krijg tips hoe je werk en studie het beste combineert van deeltijdstudent Jacco. Laat je inspireren en bezoek NHL Stenden op dinsdag 23 november van 17:00 tot 21:00 uur.

  • Ontdek welke deeltijd- of duale opleiding bij je past
  • Bekijk voorlichtingsvideo’s van opleidingen
  • Volg interactieve Teamsessies of maak kennis met opleidingen
  • Krijg advies van Student Info of studiekeuzeadviseur
  • Volg de workshop “Tips van een deeltijdstudent”

Wat en wanneer?

Wat?

Infoavond Werken & Studeren
Deeltijd- en duale opleidingen

Wanneer?

Dinsdag 23 november 2021

Hoe laat?

17.00 tot 21.00 uur

Aanmelden

Meld je alvast aan voor de Infoavond Werken & Studeren. Je ontvangt voor het event alle informatie. Als de situatie het toelaat, kan dit event fysiek op de locaties van NHL Stenden plaatsvinden. Laat de situatie het niet toe, dan vindt het online plaats en ontvang je een toegangslink voor de online omgeving.

header ervaringsverhaal jacco

”Soms moet je het volledig anders doen om jezelf te kunnen zijn”

Luister jij naar jezelf?

Zet de stap en volg je ambities!

ONTDEK

Deeltijd- & duale opleidingen

Meer weten over een deeltijd- of duale opleiding? Bekijk de video’s en stel op de infoavond direct een vraag aan de docent tijdens de interactieve Teamsessies.

ONTMOET

Ervaringen

Deeltijd student Jacco deelt graag zijn ervaring over hoe het is om alle ballen in de lucht te houden rondom studie, werk én een hectisch privéleven. Bekijk ook de ervaringen van andere deeltijd- en duale studenten.

INFORMEER

Praktische info & advies

Lastig om je ambities te vertalen naar een deeltijd- of duale studie? Ga tijdens de Online Infoavond Werken & Studeren in gesprek met een studiekeuzeadviseur voor een persoonlijk advies. Of stel praktische vragen aan Student Info tijdens een interactieve Teamsessies.