headerwebsite_infoavond_werken_studeren_2_maart_1450x600px

Online Infoavond Werken & Studeren

Twijfel je of je werk, privé en studie kunt combineren? Heb je tijd genoeg gehad om na te denken over je ambities en wil je een deeltijd- of duale studie volgen? Bezoek dan de Online Infoavond Werken & Studeren en ontdek het brede aanbod aan hbo-opleidingen, cursussen en leergangen. Op elk niveau; van associate-, bachelor-tot master degree. Hak de knoop door en start vol energie aan een nieuwe uitdaging!

Wat en wanneer?

Wat?

Online Infoavond
Werken & Studeren

Wanneer

Dinsdag 2 maart 2021
17.00 tot 21.00 uur

Locaties

Online voor alle locaties

Wat kan je verwachten?

Maak kennis met docenten en studenten. Krijg tips hoe je werk en studie het beste combineert van deeltijdstudent Jacco. Laat je inspireren en bezoek NHL Stenden online op dinsdag 2 maart van 17:00 tot 21:00 uur.

  • Ontdek welke deeltijd- of duale opleiding bij je past
  • Bekijk online voorlichtingsvideo’s van opleidingen
  • Volg interactieve Teamsessies
  • Krijg online advies van Student Info of studiekeuzeadviseur

Liever voltijd studeren? Bezoek dan de Online Open Dag.

Aanmelden

Meld je alvast aan voor de online Infoavond Werken & Studeren. Je ontvangt voor het event de toegangslink tot de online omgeving met interessante informatie rondom deeltijd en duaal studeren bij NHL Stenden. Tijdens de Infoavond Werken & Studeren op dinsdag 2 maart kan je interactieve sessies volgen.

nhl-deeltijd-esther0412.jpg

”Mensen zijn zo blij dat je er bent. Ik word vaak op één dag wel dertig keer bedankt”

Volg jij écht je hart? ❤️

Zet de stap en kies voor je droom carrière!

ONTDEK

Deeltijd- & duale opleidingen

Meer weten over een deeltijd- of duale opleiding? Bekijk de video’s en stel op de infoavond direct een vraag aan de docent tijdens de interactieve Teamsessies.

ONTMOET

Ervaringen

Deeltijd student Jacco deelt graag zijn ervaring over hoe het is om alle ballen in de lucht te houden rondom studie, werk én een hectisch privéleven. Bekijk ook de ervaringen van andere deeltijd- en duale studenten.

INFORMEER

Praktische info & advies

Lastig om je ambities te vertalen naar een deeltijd- of duale studie? Ga tijdens de Online Infoavond Werken & Studeren in gesprek met een studiekeuzeadviseur voor een persoonlijk advies. Of stel praktische vragen aan Student Info tijdens een interactieve Teamsessies.