Informatiedag Master Marine Shipping Innovations

Ben jij hbo-professional binnen het maritieme werkveld en wil je je graag verder ontwikkelen tot expert in maritieme innovatie? Kom dan op donderdag 23 april 2020 naar de informatiedag van onze masteropleiding Marine Shipping Innovations op Terschelling.

Wanneer?

Do 23 april 2020
9.30 – 15.30 uur

Waar?

Aanmelden

Programma

De informatiedag is verdeeld in een ochtend- en middagprogramma. In de ochtend krijg je alle inhoudelijke en praktische informatie over de opleiding. Daarnaast worden er mini-colleges gegeven zodat je alvast een beeld krijgt van wat je tijdens de opleiding kunt verwachten. In de middag is er de mogelijkheid om een intakegesprek te voeren. Dit intakegesprek is onderdeel van de toelatingsprocedure voor deze studie. Het volledige programma ontvang je na aanmelding.

We adviseren je om van tevoren je bootticket te reserveren via Rederij Doeksen. Je kunt hiervoor het beste de sneldienst van 08.25 uur vanuit Harlingen en 16.15 uur vanaf Terschelling boeken.

Meer weten?

Lees de ervaringen van huidige masterstudenten Jan Douwe de Jong en Bob Heikoop, bekijk de opleidingspagina of vraag een brochure aan.