Open Dag

Online Open Dag

Een studie kiezen doe je niet zomaar. Je moet nadenken over wát je wilt studeren maar ook wáár je wilt studeren. Of je nu nog niet weet wat je wilt of juist die keuze bijna hebt gemaakt, ontdek jouw favoriete studie tijdens de Online Open Dag op donderdag 1 april.

Wat en wanneer?

Wat?

Online Open Dag
Voltijd opleidingen

Wanneer?

Donderdag 1 april 2021
12.00 - 21.00 uur

Locatie

Online

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de Online Open Dag van NHL Stenden? Meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van het definitieve programma. Wij wensen je veel plezier met het zetten van jouw volgende stap!

Studiekeuzeadvies

Wel-niet-wel-niet-wel-niet…Heb je ook nog geen idee wat je wil studeren of twijfel je tussen verschillende studies? Maak online een studiekeuzetest of ga tijdens de Online Open Dag in gesprek met een studiekeuzeadviseur voor persoonlijk advies.

Gouden tips

Dion vertelt je graag zijn gouden tips bij het maken van de juiste studiekeuze. Lees ze hier!

Proef de sfeer

Om de sfeer op onze hogeschool zo goed mogelijk te ervaren hebben wij een aantal leuke video’s voor je klaarstaan. Meld je aan en ontdek online onze (campus)locaties.

Online voorlichtingen

Meer weten over een opleiding? Bekijk dan de online voorlichting.

Meld je aan voor de Online Open Dag om het programma per mail te ontvangen.

Hoe kies jij nu dé studie die bij jou past?

Dion Nijhof

”Door bewust te kijken naar zijn dagelijkse interesses, zoals voetbal en zijn bijbaan in een grote supermarkt, kwam Dion Nijhof (20) erachter welke studierichting bij hem past.”