Header Open Dag

Online Open Dag

11 juni 2020

Online Open Dagen gemist? Geen paniek! Registreer je hieronder en ontvang jouw unieke toegangslink waarmee je t/m 18 juni alle (voorlichtings)video’s en LIVE Q&A’s nog eens op je gemak terug kunt kijken.

  • Ontdek alles over jouw favoriete studies tijdens onze online voorlichtingen en chats
  • Proef de sfeer van onze hogeschool  
  • Ontdek jouw talenten met een studiekeuzetest
  • Ga online in gesprek met een studiekeuzeadviseur
  • Schrijf je direct in voor jouw studie 

Wat en wanneer?

Wat?

Online Open Dag
Voltijd opleidingen

Wanneer?

Donderdag 11 juni

Hoe laat?

10.00 - 17.00 uur

Registreren

Wil je deelnemen aan de Online Open Dagen van NHL Stenden? Meld je dan aan via ons regisitratieformulier, je ontvangt dan direct een email met jouw toegangslink. Wij wensen je veel plezier met het zetten van jouw volgende stap!

Studiekeuzeadvies

Vind je het lastig om een definitieve studiekeuze te maken? Ga tijdens de Online Open Dag in gesprek met een studiekeuzeadviseur voor persoonlijk advies of stel je vragen tijdens de live stream van het studieadviescentrum

Ervaringen

Onze studenten vertellen jou graag hun ervaringen over hoe het is om aan onze hogeschool te studeren. Chat met onze studenten en stel al jouw vragen om te ontdekken of een opleiding écht bij je past.

Proef de sfeer

Om de sfeer op onze hogeschool zo goed mogelijk te ervaren hebben wij een digitale tour voor jou klaargezet met verschillende video’s. Meld je aan en ontdek onze (campus)locaties.

Online voorlichtingen en LIVE Q&A’s

Meer weten over een opleiding? Bekijk dan de online voorlichting of stel jouw vraag direct aan onze docenten en studenten tijdens een live Q&A. Meld je aan voor de Online Open Dag om het programma per mail te ontvangen.

minke-faber

”Ik wilde direct de juiste keuze maken, die druk legde ik vooral mijzelf op”