MIWB Open Dag

Open Dag MIWB

Ben jij straks klaar voor de volgende stap? Kom langs op onze (online) MIWB Open Dag* op zaterdag 14 november! Ontdek onze opleidingen Maritiem Officier en Ocean Technology, ons schoolgebouw en de campus. Spreek met onze docenten en studenten en kom erachter of een van onze studies bij jou past!

Wat, waar en wanneer?

Wat?

Open Dag MIWB

Wanneer?

14 november 2020
12:00 - 16:00

Waar?

Terschelling

Aanmelden

* Vanwege de huidige situatie omtrent het coronavirus zal deze Open Dag niet (volledig) kunnen plaatsvinden op onze school op Terschelling. We zien jou als studiekiezer natuurlijk graag op onze locatie, zodat jij een indruk kunt krijgen van de sfeer. Dit is geheel afhankelijk van de ontwikkelingen en maatregelen omtrent het coronavirus. Meld je aan en wordt op de hoogte gehouden van het definitieve programma.

Video

Wil je alvast sfeer proeven en weten wat je te wachten staat tijdens onze Open Dag? Bekijk dan de sfeervideo hieronder!

Studeren op een unieke plek

Studeren aan het MIWB betekent studeren op een unieke plek: het Waddeneiland Terschelling. De eerste twee jaar woon je samen met je medestudenten op de campus van het MIWB. Op Terschelling zijn alle faciliteiten aanwezig om je te vermaken in je vrije tijd. Bijvoorbeeld kitesurfen of zeilen, een prachtig strand en een actief studentenleven. In de winter is het wat rustiger op het eiland, maar juist dan bloeit de studentenvereniging op. Je hoeft je dus niet te vervelen!