MIWB Open Dag

Open Dag MIWB

Heb jij iets met water en ben je op zoek naar avontuur? Of zijn boten en schepen je passie en wil je graag de wereld zien? Dan is één van de maritieme opleidingen van Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB) jou op het lijf geschreven!

Onze volgende Open dag op Terschelling is dit najaar. Na de zomervakantie kun je je hiervoor aanmelden en krijg je van ons 2 gratis boottickets. Wil je al eerder sfeer komen proeven? Meld je dan aan voor een Meeloopdag. Heb je interesse in de opleiding Maritieme Techniek? Kom dan Proefstuderen bij de opleiding in Leeuwarden.

Studeren op een unieke plek

Studeren aan het MIWB betekent studeren op een unieke plek: het Waddeneiland Terschelling. De eerste twee jaar woon je samen met je medestudenten op de campus van het MIWB. Op Terschelling zijn alle faciliteiten aanwezig om je te vermaken in je vrije tijd. Bijvoorbeeld kitesurfen of zeilen, een prachtig strand en een actief studentenleven. In de winter is het wat rustiger op het eiland, maar juist dan bloeit de studentenvereniging op. Je hoeft je dus niet te vervelen!