headerwebsite_webinar

Webinar Werken & Studeren

Wil je starten met een studie, maar weet je niet hoe je dit met je werk en hectische privéleven kan combineren? Geef je zelf graag richting aan je eigen leerproces tijdens je studie?

Maak online kennis met het aanbod Werken en Studeren bij NHL Stenden. Tijdens het Webinar Werken & Studeren op dinsdag 12 januari van 19.00 – 20.30 uur stel je direct je vragen via chat aan onze experts. Meld je snel aan voor het Webinar Werken & Studeren.

Aanmelden

Meld je aan voor het webinar op 12 januari 2021. Je ontvangt direct jouw unieke toegangslink om deel te nemen aan het webinar.

Het roer om

danice-kuijper

”Ik besefte dat ik iets wilde gaan doen waarin ik echt van betekenis kan zijn”

Danice Kuijper (23) is deeltijdstudent aan de flexibele opleiding Social Work. Ze voelt zich als een vis in het water nu ze de opleiding volgt waar ze écht voldoening uithaalt. Lees haar verhaal

Klussen aan je carrière

Met de kerstvakantie en een lockdown is dit hét moment om je huis onder handen te nemen. De slaapkamer in de verf. De wc opnieuw betegelen. En eindelijk eens die oude lamp vervangen. Maar hoe zit het eigenlijk met jezelf? De kerstvakantie is namelijk ook een uitstekend moment om jouw carrière onder de loep te nemen. Vijf aandachtspunten om te sleutelen aan jouw loopbaan.