Webinar WS

Webinar Werken & Studeren

Wil je jezelf ontwikkelen in je werk, je specialiseren of juist een carrièreswitch maken? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Maak dan online kennis met alle ontwikkelmogelijkheden op het gebied van werk & studie bij NHL Stenden.

Tijdens het Werken & Studeren webinar op dinsdag 24 augustus van 19.00 – 20.30 uur volg je een presentatie van onze collega Nina waar je kennismaakt met alle mogelijkheden rondom in deeltijd of duaal studeren. Je kunt direct vragen stellen via de chat aan onze experts. Dit webinar geeft uitleg over alle mogelijkheden die er zijn voor je professionele ontwikkeling.

P.S. Heb je specifieke opleidingsvragen? Dan kan je terecht bij de opleiding van je voorkeur.

Benieuwd? Meld je snel aan voor het webinar Werken & Studeren

Het roer om

danice-kuijper

”Ik besefte dat ik iets wilde gaan doen waarin ik echt van betekenis kan zijn”

Danice Kuijper (23) is deeltijdstudent aan de flexibele opleiding Social Work. Ze voelt zich als een vis in het water nu ze de opleiding volgt waar ze écht voldoening uithaalt. Lees haar verhaal

Geef je carrière glans

Met de lente in het vooruitzicht is dit hét moment om je huis onder handen te nemen. De gordijnen in het sop. De keukenkastjes afstoffen en uitmesten. Maar hoe zit het met jezelf? Nu is het moment om jouw carrière eens op te poetsen. We geven je vijf tips om je loopbaan af te stoffen en je toekomst glans te geven.