Webinar Werken & Studeren

Wil je jezelf ontwikkelen in je werk, je specialiseren of juist een carrièreswitch maken? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen en wat er mogelijk is?

Maak dan online kennis met het opleidingsaanbod Werken en Studeren bij NHL Stenden. Tijdens het Webinar Werken & Studeren op dinsdag 20 april van 19.00 – 20.30 uur volg je een presentatie met algemene informatie over de mogelijkheden van Werken en Studeren bij NHL Stenden. Daarnaast kan je direct vragen stellen via de chat aan onze experts. Meld je snel aan voor het Webinar Werken & Studeren.

Aanmelden

Meld je aan voor het webinar op dinsdag 20 april 2021. Je ontvangt 20 april de toegangslink om deel te nemen aan het webinar.

Het roer om

danice-kuijper

”Ik besefte dat ik iets wilde gaan doen waarin ik echt van betekenis kan zijn”

Danice Kuijper (23) is deeltijdstudent aan de flexibele opleiding Social Work. Ze voelt zich als een vis in het water nu ze de opleiding volgt waar ze écht voldoening uithaalt. Lees haar verhaal

Geef je carrière glans

Met de lente in het vooruitzicht is dit hét moment om je huis onder handen te nemen. De gordijnen in het sop. De keukenkastjes afstoffen en uitmesten. Maar hoe zit het met jezelf? Nu is het moment om jouw carrière eens op te poetsen. We geven je vijf tips om je loopbaan af te stoffen en je toekomst glans te geven.