Ad toptalenten van NHL Stenden

Natuurlijk zijn al onze studenten talenten, maar deze opmerkelijke associate degree (Ad) studenten zijn door de opleiding genomineerd als Ad toptalent.

Omdat ze opvallen door hun creativiteit, vindingrijkheid en hoe ze in de praktijk het verschil hebben gemaakt. Zij hebben iets bijzonders laten zien waardoor ze door hun opleiding als speciaal talent naar voren zijn geschoven. De 3 kandidaten die NHL Stenden kan afvaardigen naar de landelijke verkiezing zijn in willekeurige volgorde:

  • Ilse Borst (Ad Online Content Creator)
  • Sabine van Dijk (Ad Hotel Management School)
  • Nynke Woerts ( Ad Service, Welzijn & Zorg)

Ilse Borst, Ad Content Creator (voltijd)

Ilse heeft buiten de scope van haar opdrachtgever (Oma Post) gekeken en een andere interessante doelgroep aangeboord: het eenzame kind in plaats van de eenzame oudere. Ze heeft direct een passende samenwerkende partner (Stichting het eenzame kind) gevonden. En daarmee echt een belangrijke bijdrage geleverd aan haar praktijkopdracht waar de opdrachtgever direct mee aan de slag kan.

Sabine van Dijk, Ad Hogere Hotelschool (voltijd)

Door de baan van mijn zusje leek het mij geweldig iets bij te dragen aan de zichtbaarheid van Lekker Anderz. Een bijzondere lunchroom voor mensen met een beperking.

Nynke Woerts, Ad Service Welzijn & Zorg (deeltijd)

Als verpleegkundige ben ik ook nog eens paardenliefhebber. Ik heb vanuit een thema van de opleiding de combi gemaakt om mijn paardjes mee te nemen naar een zorginstelling om zo te kijken naar welk effect dit heeft op de bewoners. Een groot succes!