Volg online kennissessies van 2 promovendi over beeldende therapie bij kinderen

dinsdag 10 november 2020
Tijdens de Week van de Vaktherapie delen Celine Schweizer en Liesbeth Bosgraaf hun kennis over de kracht van beeldende therapie bij kinderen.

De Week van de Vaktherapie is een jaarlijks terugkerend landelijk evenement. Meer dan 3.000 vaktherapeuten in Nederland stellen een bijzonder programma samen door in heel Nederland activiteiten te organiseren.

promotieonderzoek_van_celine_schweizer

Niet praten maar doen

Vaktherapie is de overkoepelende term voor beeldende therapie, danstherapie, dramatherapie, muziektherapie, psychomotorische kindertherapie, psychomotorische therapie en speltherapie. Vaktherapie is een andere manier van behandelen bij psychosociale en psychiatrische problematiek. Niet praten, maar juist doen en ervaren staan centraal. Vaktherapie biedt een basis voor beter.

Belangstellenden kunnen kosteloos aan de online sessies van de promovendi deelnemen. Er zijn twee sessies die ingaan op de kracht van beeldende therapie bij kinderen (en adolescenten).

Dinsdag 10 november van 18.30 tot 20.00 uur

Online hoorcollege door Liesbeth Bosgraaf over de effecten en werkzame elementen van beeldende therapie voor kinderen en adolescenten met psychosociale problemen

Donderdag 12 november van 9.00 tot 10.30 uur

Online workshop door Celine Schweizer over de inzet van beeldende therapie bij kinderen met autisme

Ben je geinspireerd door de kennis van Celine Schweizer en Liesbeth Bosgraaf over Vaktherapie? Lees over de voltijd opleiding Vaktherapie bij NHL Stenden. Bezoek onze online Open Dag op 10, 11 of 12 november voor meer informatie! We bieden ook een verkorte variant: Opleiding Vaktherapie verkort