Terugblik Online Congres De Kracht van de Regio

Sociaal ondernemen, regionale ecosystemen, e-commerce en digitalisering van de maakindustrie, het kwam allemaal voorbij. En nog veel meer! Het gehele congres is opgenomen en als geheel terug te zien. Je kunt ook snel per onderwerp het online congres terugkijken.

Otto Raspe

"Elke regio zou naast een strategische economische agenda ook een brede welvaartsagenda moeten hebben om de brede welvaart en vitaliteit van de regio te helpen ontwikkelen.
Bekijk de key note over Brede welvaart en de ontwikkeling van regio’s

Bakschik Martirosian

"In een lockdown kom je erachter hoe afhankelijk onze maakindustrie is van andere landen. Ik wil dit doorbreken door de Nederlandse keten in de maakindustrie een sterkere online positie te geven door middel van e-commerce.”  
Bekijk het onderwerp Digitalisering

Matthias Olthaar

We zijn nu voor 12,1% circulair en we hebben met elkaar afgesproken dat we binnen 10 jaar voor 50% circulair zijn.
Bekijk de presentatie van de Vitale Economie-scan

John Vernooij

Directeur Omrin
“We willen circulaire afvalketens bouwen, een regionaal ecosysteem realiseren. We kunnen daarin alleen succesvol zijn als alle schakels in de keten samenwerken.”
Bekijk het onderwerp Circulair Ondernemen

Arjo Kamp

Directeur Particulieren Rabobank Leeuwarden
Uit onderzoek blijkt dat door stress vanwege financiële problemen je IQ met 12 punten daalt. We willen die stress helpen wegnemen door structureel hulp te bieden aan mensen in onze regio.
Bekijk het onderwerp Financiële Zelfredzaamheid

Rob Jansen

Directeur van Chain Logistics over Open Hiring
Sta als ondernemer open voor kansen. Je kunt met Open Hiring een enorm verschil maken in het leven van mensen. En je hebt de meest gemotiveerde medewerker die je je kunt wensen.”  
Bekijk het onderwerp Open Hiring