headerwebsite_homepage_infoavond_22_juni_1450x600px.jpg

Praktische info & advies

Heb je praktische vragen over het starten van een deeltijd- of duale opleiding? Bij het onderwerp ‘Informeer’ ben je op de goede plek voor alle informatie over praktische zaken die komen kijken bij het starten van een opleiding. Denk aan financiën, toelating, bijzondere omstandigheden en het aanmelden of inschrijven voor een studie. Volg daarom de live Vraag & antwoord sessie van Student Info, bekijk de video’s van Toelating en het Decanaat. Ben je er nog niet uit welke deeltijdstudie bij je past? Vraag een persoonlijk gesprek aan met een studieadviseur van het Studieadviescentrum.

Studieadviseurs

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Op zoek naar iets compleet anders? Er zijn veel verschillende opleidingen en soms is het lastig om een keuze te maken. Weet je niet waar je moet beginnen? De studiekeuzeadviseurs van NHL Stenden Hogeschool helpen je vanavond graag op weg!  

Meer informatie

Student Info

Heb je een praktische vraag over studeren bij NHL Stenden? Of het nu over de financiën gaat of het inschrijven voor een deeltijd of duale studie. Je kunt hier met al je praktische vragen en handige tips terecht. Uiteraard hebben we ook een videopresentatie, waar je meer uitleg krijgt over het starten van een deeltijd- of duale opleiding bij NHL Stenden.

Meer informatie

Decanaat

Heb jij te maken met bijzondere persoonlijke omstandigheden? Ben je bijvoorbeeld mantelzorger, topsporter of een studerende ouder? Of heb je een functiebeperking zoals dyslexie/dyscalculie, AD(H)D, ASS, lichamelijke of psychische klachten? Onze studentendecaan zoekt graag samen naar een persoonlijke oplossing om zo goed mogelijk een studie te kunnen volgen. 

Meer informatie

Toelating

Bij NHL Stenden kun je kiezen voor hbo-opleidingen op verschillende niveaus. De toelatingseisen verschillen dan nogal, ook per opleiding. Voor alle voltijd-, deeltijd- en duale opleidingen zijn toelatingseisen van toepassing. Je vindt deze toelatingseisen op de opleidingspagina, maar we kunnen ons best voorstellen dat je wat meer informatie wilt over jouw persoonlijke situatie en je meer wilt weten hoe het werkt.

Meer informatie

Miranda’s vlog

Bezoekster Miranda heeft een vlog gemaakt van haar bevindingen van de laatste Infoavond Werken & Studeren waar we nog gewoon in onze hogeschool grootschalige events mochten organiseren. Ze geeft ons een idee hoe je als oriënterende bezoeker jezelf optimaal kan laten informeren voor het vinden van de juiste studiematch.

Wanneer volg jij je ❤ ?

Hoor jij bij die 25% die ongelukkig is in zijn werk? Wil jij eigenlijk je hart volgen maar weet je nog niet hoe? Soms is het verstandig het roer om te gooien, maar soms ook juist niet. Onze docent en loopbaancoach Elisabeth geeft tips!

Bekijk de tips van Elisabeth