header_ba_leraar_omgangskunde.jpg

Leraar Omgangskunde

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Leraar Omgangskunde

Weet jij hoe je prettig samenwerkt met andere mensen en hoe je een conflict oplost? En wil jij anderen helpen om hun communicatieve en sociale vaardigheden te verbeteren? Dan is de deeltijdstudie Leraar Omgangskunde jou op het lijf geschreven!

Als leraar Omgangskunde zorg jij ervoor dat je leerlingen goed voorbereid zijn op hun professionele en persoonlijke toekomst. Je leert ze bijvoorbeeld om te reflecteren op hun eigen werk, om samen te werken en om anderen te coachen. Daarnaast leer je hoe je die kennis kunt overbrengen aan anderen. Je staat al vanaf het eerste jaar zelf voor de klas om praktijkervaring op te doen. Omdat dit een flexibele deeltijdopleiding is, kun je het studieprogramma aanpassen aan jouw eigen situatie en werkplek.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Informatiebrief flexibele deeltijd Leraar Omgangskunde

136.63 KB (.PDF)

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Leraar Omgangskunde de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info