ad-finance-control.jpg

Ad Finance & Control duaal

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Ad duaal Finance and Control. Heb je een baan in de financiën, bijvoorbeeld op de administratie of in de financiële dienstverlening en is het tijd voor een extra uitdaging? En wil jij je binnen twee jaar meer verbreden in je vakgebied? Zoek jij een studie die goed te combineren is met je werk en privéleven? Dan is de tweejarige associate degree (Ad) Finance & Control duaal echt iets voor jou!
 

Financieel-economische processen zijn ontzettend belangrijk binnen elke organisatie. Met de duale opleiding Finance & Control leer je er in twee jaar alles over en pas je de geleerde theorie meteen toe. Je vergroot niet alleen je kennis op het gebied van financieel-economische bedrijfsvoering maar ook je adviesvaardigheden. Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere de klantvraag, waardepropositie en compliance. Je gaat aan de slag met risicovraagstukken en zoekt naar de beste oplossingen. Aan het einde van de opleiding komt alles samen; je gaat aan de slag met een verbetervraagstuk vanuit jouw eigen organisatie.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video's!

Infoavond werken en studeren

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de ad opleiding finance & control duaal de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten

Meer info