dt_ad_itsm_top.jpg

Ad IT Service Management

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Ad IT Service Management

Werk je in de ICT en heb je de ambitie om door te groeien? Wil jij leren hoe je een brug slaat tussen de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en de koers van de organisatie? Dan is de associate degree IT Service Management op hbo-niveau wellicht iets voor jou.

Tijdens de associate degree IT Service Management vergroot je jouw inzicht in moderne informatietechnologie. Je wordt opgeleid tot een professional die de verbinding kan leggen tussen de eisen en wensen die gebruikers hebben en de ICT. Ook weet je hoe je kwaliteitsverbetering en innovatie kunt bewerkstelligen.De vragen en leerwensen uit jouw beroepsachtergrond staan tijdens de opleiding centraal. Je werkt zoveel mogelijk op je eigen werkplek aan studieopdrachten en brengt nieuwe kennis direct in de praktijk.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier.

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de ad opleiding IT Service Management de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten

Meer info