dt_ad_leisure_management_top.jpg

Ad Leisure & Events Management

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Ad Leisure & Events Management

Werk je in de vrijetijdssector en wil je graag doorgroeien naar hbo-niveau? Of ben je toe aan verandering en wil je de overstap maken naar de wereld van events, sport, kunst & cultuur of recreatie? Dan is de associate degree (Ad) Leisure & Events Management in deeltijd iets voor jou!

De opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het werkveld. Daardoor komen alle actuele ontwikkelingen waar bedrijven en organisaties in de vrijetijdssector mee te maken hebben aan bod. Concrete vraagstukken uit de praktijk vormen het vertrekpunt van het opleidingsprogramma.

Meer weten

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de ad opleiding Leisure & Events Management de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten

Meer info