ad_logistiek_en_economie_duaal_header.jpg

Ad Logistiek en Economie

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Ad Logistiek en Economie

Werk jij in de logistiek en wil je doorgroeien naar een leidinggevende functie? Krijg jij energie van het verbeteren van logistieke processen in jouw organisatie? Combineer dan werken en leren in de tweejarige associate degree (Ad) Logistiek en Economie.

De studie Ad Logistiek en Economie is kleinschalige georganiseerde studie. Je studeert in groepen van maximaal 20 studenten, waardoor er veel tijd en aandacht is. Omdat elke student zijn of haar eigen praktijkervaring meeneemt, leer je ook veel van elkaar. We hebben daarnaast veel aandacht voor jouw persoonlijke situatie, zodat je werken, leren én privé goed kunt combineren. Daar krijg je hulp bij van een coach en je docenten.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier.

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de ad opleiding Logistiek en Economie de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt al in februari starten.

Meer info