ad-maritieme-techniek-duaal.jpg

Ad Maritieme Techniek duaal

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Ad Maritieme Techniek duaal.

Zit jij in de scheepsbouw, jachtbouw, waterbouw, offshore of werk je bij een maritieme toeleverancier? Wil je meer verdieping in Maritieme Techniek en daarnaast blijven werken of juist vanuit de technische sector naar het maritieme domein? Dan is de tweejarige associate degree Maritieme Techniek duaal echt een opleiding voor jou.

Met de opleiding Ad Maritieme Techniek duaal kun je studie en werk (blijven) combineren. Je werkt 24–32 uur per week bij een organisatie in bijvoorbeeld de jachtbouw, offshore, scheepsbouw of bij een maritieme toeleverancier. Hier voer je ook de praktijkopdrachten uit. Daarnaast ga je één dag per twee weken naar school en heb je contact met je medestudenten en docenten. Een voordeel hiervan is dat je je opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen. De lesstof is veelal digitaal beschikbaar. Een Ad-opleiding duurt twee jaar.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is ad opleiding Maritieme Techniek duaal de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten

Meer info