Header ORM

(Ad/Bachelor) Ondernemerschap en Retail Management duaal

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Ondernemerschap en Retail Management

Werk je in de retail en wil je je verder ontwikkelen? Misschien wil je een eigen onderneming beginnen, of doorgroeien naar een functie op managementniveau? Dan is de duale opleiding Ondernemerschap en Retail Management wat voor jou.

Je kunt deze duale (flexibele) opleiding zowel gaan voor een associate degree als voor een bachelor degree, waarbij we je gedurende twee of vier jaar meenemen in de wereld van ondernemen, consumenten, marketing, financiën, personeel en creatief denken. Tijdens de opleiding is er uiteraard ook veel aandacht voor je persoonlijke groei en praktische vaardigheden zodat je volledig klaargestoomd wordt om een verschil te maken in het werkveld.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan. .

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten

Meer info