dt_social_work_top.jpg

Ad Service, Welzijn & Zorg

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Ad Service, Welzijn & Zorg

Werk je in de zorg- of welzijnssector en wil jij je professioneel ontwikkelen? Vraag jij je af hoe je kwetsbare mensen nog beter kunt ondersteunen en begeleiden? Dan is de flexibele associate degree (Ad) Service, Welzijn & Zorg iets voor jou!

De deeltijdopleiding Service, Welzijn & Zorg is een flexibele opleiding met een afwisselend programma, dat je aanpast aan je eigen situatie en werkplek. Je oriënteert je op jouw ontwikkeling binnen de sociale sector in een studie op hbo-niveau. Leren op de werkplek is een essentieel onderdeel binnen de opleiding.

Meer weten?

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de ad opleiding Service, Welzijn & Zorg de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info