Bedrijfskunde

Bedrijfskunde

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Bedrijfskunde

Wil je jouw organiserende en leidinggevende talenten ontwikkelen? Zoek je een opleiding die je leert om bedrijven te begrijpen en draaiende te houden? Kies dan voor de flexibele deeltijdopleiding Bedrijfskunde bij NHL Stenden.

Als manager of adviseur wil jij het verschil maken binnen jouw organisatie. Met de deeltijdopleiding Bedrijfskunde vergroot jij je leidinggevende, adviserende en onderzoekende capaciteiten en ontwikkel je je tot allround professional die resultaatgericht werkt. Je maakt kennis met de strategische, organisatorische én de menselijke kant van de bedrijfsvoering.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de ad opleiding Bedrijfskunde de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten

Meer info