header_verpleegkunde_deeltijd_v2.jpg

Cursusaanbod Zorg & Welzijn

Wat leuk dat je interesse hebt in het cursusaanbod van Zorg & Welzijn

Een zeer boeiend domein waarin vele mogelijkheden zijn in het kader van Leven Lang Ontwikkelen.

Werk je in het domein Zorg & Welzijn en wil jij je jezelf ontwikkelen, doorstuderen, ambities waarmaken?

Of ben je werkzoekend en zou je graag in het domein Zorg & Welzijn willen werken? Zoek samen met  je klantmanager van het UWV naar de mogelijkheden en financiele ondersteuning vanuit het UWV.

Wil jij je omscholen om in het boeiende domein Zorg & Welzijn te gaan werken? We kunnen een maatwerk traject met je afstemmen en je werkervaring en vooropleidingen valideren.

Kortom: geinteresseerd in een post hbo-opleiding, bij-of nascholing op het gebied van zorg en welzijn?  Zet de volgende stap, orienteer, laat je inspireren en ontdek de trainingen/ cursussen, ontdek de mogelijkheden voor jezelf!

Het Kenniscentrum Zorg & Welzijn van NHL Stenden biedt een diversiteit aan om- na-en bijscholing op het terrein van werken met gezinnen/IAG, jeugdzorg en zorg.  Ook zijn er maatwerktrajecten mogelijk.

Kijk de voorlichtingsvideo van IAG.

IAG en aanverwante opleidingen

Voor hulpverleners die werken met (multi)problem gezinnen. Nieuwsgierig? Bekijk de mogelijkheiden. 

Jeugd

Voor professionals werkzaam in de jeugdzorg, of wil je de overstap maken om in de jeugdzorg te gaan werken? Wees nieuwsgierig en bekijk je mogelijkheden.

Post-hbo Zorg

Diverse cursussen voor doorontwikkeling in de zorg.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de deeltijd studie verpleegkunde de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info