b_hbo_ict_header.jpg

HBO-ICT

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding HBO-ICT

Heb je een grote voorliefde voor ICT, houd je ervan om ICT- oplossingen te bedenken en te ontwikkelen. Zoek je een hbo-opleiding die je naast je werk kunt doen? Dan is de flexibele bachelorstudie HBO-ICT net wat voor jou!

Als ICT’er zorg jij ervoor dat informatiesystemen gebruiksvriendelijk en efficiënt werken. Het werkveld is heel breed. Van programmeren tot adviseren, van informatiesystemen opzetten tot bedrijfsprocessen stroomlijnen en van webapplicaties bouwen tot games ontwerpen: binnen de opleiding HBO-ICT komen al deze facetten aan bod. Verken deze gebieden en kies vervolgens voor specialisatie in een of meerdere onderwerpen. Zo vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de deeltijd opleiding HBO-ICT de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt al in februari starten.

Meer info