Ad HRM

Human Resource Management

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Human Resource Management

Wil jij bijdragen aan het succes van jouw organisatie door het beste uit de medewerkers te halen? Durf jij kritisch door te vragen om problemen te doorgronden? Dan is de opleiding Human Resource Management (HRM) jou op het lijf geschreven.

De deeltijdopleiding HRM heeft een uitdagend en flexibel studieprogramma, dat je aanpast aan je eigen situatie en werkplek. Je maakt kennis met de afwisselende rollen van een HRM’er, zoals bemiddelaar, intermediair, onderzoeker of adviseur. Ook richt je je op actuele ontwikkelingen in jouw sector. Leren op de werkplek is een essentieel onderdeel binnen de opleiding HRM.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier.

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Human Resource Management de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten

Meer info