Integrale Veiligheidskunde

Integrale Veiligheidskunde

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Integrale Veiligheidskunde

Werk je in de safety en security-branche en wil je je verder ontwikkelen? Of ambieer je een nieuwe functie als veiligheidsprofessional? Kies dan voor de deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde (IVK) en word expert in een dynamisch vakgebied dat niet ophoudt bij gemeente- of landsgrenzen.

Tijdens de opleiding leer je alles over veiligheid: van de beleidsmatige kant tot het voorkomen van cybercrime. En omdat veiligheid zoveel kanten van onze samenleving raakt, is het belangrijk dat je daarnaast ook een brede blik ontwikkelt. Daarom verdiep je je niet alleen in veiligheidskunde, maar ontwikkel je bijvoorbeeld ook kennis op het gebied van bestuursrecht, onderzoek en psychologie. Doordat je veel projecten doet voor opdrachtgevers uit het werkveld, pas je de kennis die je opdoet meteen toe.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de deeltijd opleiding Integrale Veiligheidskunde de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info