deeltijd-kopopleiding-leraar-2e-graads.jpg

Kopopleiding Leraar 2e graads

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Kopopleiding Leraar 2e graads

Heb je een hbo- of wo-bachelor op zak en heb je de ambitie voor de klas te staan? Dan is de Kopopleiding Leraar 2e graads iets voor jou. Tijdens de opleiding ontwikkel je jouw pedagogisch-didactische vaardigheden, zodat jij straks voor de klas jouw passie voor een vakgebied kunt overdragen. Als je een studie in een schoolverwant vak hebt afgerond, kun je zo in een jaar jouw tweedegraads lesbevoegdheid halen.

Het studieprogramma van de kopopleiding duurt 1 jaar. Het is een voltijdopleiding, je bent dus de hele week met je studie bezig. Voor de opleiding geldt een gemiddelde studielast van 40 uur per week. Dit is inclusief lesdagen, zelfstudie en stage. Het aantal uren dat je daadwerkelijk aan zelfstudie besteedt, verschilt per persoon.

Meer weten?

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze presentatie!

Presentatie Kopopleiding Leraar 2e graads

603.14 KB (.PPTX)

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de Kopopleiding Leraar de perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info