Post Hbo Bedrijfskunde

Leergang Bedrijfskunde

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Leergang Bedrijfskunde (post-hbo)

Ben jij manager, teamleider, projectleider, coördinator of heb je ambities in die richting? Zoek je een verdiepende opleiding waar persoonlijk leiderschap de basis vormt voor jouw professionele ontwikkeling? Wil je uitdagende theorie die je direct kunt toepassen in je eigen werkomgeving? Dan is de post-hbo Bedrijfskunde de opleiding voor jou!

De leergang Bedrijfskunde focust vooral op vakkennis, managementvaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Je leert hoe je organisatie- en managementvraagstukken integraal en strategisch benadert. Elke module rond je af met een opdracht. Als je alle modules van de opleiding hebt gehaald, ontvang je een diploma.

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de Leergang Bedrijfskunde perfecte studie, schrijf je direct in!

Meer info