b_leraar_aardrijkskunde_dt.jpg

Leraar Aardrijkskunde

Wat leuk dat je interesse hebt in de opleiding Leraar Aardrijkskunde

Ben jij geïnteresseerd in wereldwijde migratiestromen, klimaatverandering of de oorzaken en gevolgen van natuurrampen? En wil jij die kennis aan de hand van maatschappelijke vraagstukken en actuele gebeurtenissen overbrengen op anderen? Dan is de opleiding Leraar Aardrijkskunde echt iets voor jou!

De deeltijdopleiding Leraar Aardrijkskunde is een flexibele opleiding met een afwisselend programma van lessen en zelfstudie, dat je aanpast aan je eigen situatie en werkplek. Er is aandacht voor theoretische achtergronden en de wijze waarop je jouw kennis kunt inzetten in het onderwijs. De opleiding biedt alles wat jij nodig hebt op het gebied van vakkennis, vakdidactiek en voorbereiding op het leraarschap.

Meer weten?

Ben je enthousiast over de opleiding en wil je meer weten? Bekijk dan nu deze video!

Interactieve sessies

Volg de interactieve teamsessies op dinsdag 22 juni van deze opleiding op het tijdstip van je voorkeur en stel al je vragen.

Wil je een persoonlijk gesprek?

Dat kan natuurlijk. Vul dan het online formulier in. De opleiding neemt dan contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Meer informatie

Wil je alle informatie over de opleiding rustig doorlezen, ga dan naar de opleidingspagina op onze website of vraag een brochure aan.

Naar de opleidingspagina

Stel je vragen

Heb je praktische vragen of wil je meer informatie over deeltijd- of duaal studeren bij NHL Stenden? Kom direct in contact via het online formulier

Online formulier

Direct inschrijven

Ben je eruit en heb je de perfecte studiematch gevonden? Dan is de opleiding Leraar Aardrijkskunde de perfecte studie, schrijf je direct in! Je kunt in februari starten.

Meer info